ЗАЩО ИМАШ ГОРЕЩИ ВЪЛНИ // БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

🌶 Горещите вълни са едно от най-често срещаните психовегетативни разстройства по време на менопаузата. Те на практика са се превърнали в синоним на симптомите на менопаузата, въпреки че голяма част от жените нямат такива.
🌶 Горещите вълни са интензивни в перименопаузата и в постменопаузата и остават сериозен проблем за някои дами през следващите години.
🌶 Горещите вълни са толкова разнообразни, колкото и самите жени, и една от най-големите заблуди е, че много жени смятат, че трябва да преминат през тях без никаква помощ.
Как възникват горещите вълни?
Включи се в нашия БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР, за да разбереш сложната зависимост на хормоните, обяснена на разбираем език.
Ще говорим за алтернативни средства за овладяване на горещите вълни, които включват:
♂︎ Растителни помощни средства за справяне с горещите вълни
♂︎ Дихателни практики; охлаждащи практики
♂︎ Ценни съвети (вани, дрехи, храна и др.)
Заповядай, да обменим информация и опитност в споделеното пространство на Wise Woman.

Даниела Събева – дългогодишен йога практикуващ и преподаващ мъдростта на йога на жените в различните етапи от житейския им път. Творящата и съзидателна женска природа е нейно вдъхновение и в практиките си насочва жените към нейното опознаване и проявяване в пълнота.

Катерина Вълчева преминава през множество обучения по йога, арт терапия, функционална анатомия и приложна кинезиология. Но все по – често намира себе си в призванието Движенчески терапевт. С внимание и вълнение тя изследва движенията в тялото, породени от неговата физиология, от връзката му с мислите и емоциите, от досега му със света.

Лора Николова – природен педагог и фитотерапевт. Тя провежда живи събития с възрастни и деца в Природата и организира билкови семинари и работилници. Основният й фокус е да помогне на хората да интегрират по лесен начин билките в ежедневието, така че те автоматично да станат част от тяхната храна и превенция в подкрепа на здравето.

В пространството на zoom

Линк за връзка

https://us06web.zoom.us/j/6162679354?pwd=MEdWTDZINU5qQnB0YXBYRC8wc1dXZz09&omn=81897766523

#

#

Leave a comment