Кои сме ние

Ние – Даниела, Лора и Катерина създадохме Wise Woman, за да покажем автентичното лице на Жената в преходите на живота й. Wise Woman ще ти помогне да прегърнеш и отпразнуваш промяната като вълнуващо, ярко и радостно ново осъзнаване.

Ако четеш този текст, вероятно търсиш подкрепа и яснота. Чела си книги и изобилие от материали в онлайн пространството, говорила си с лекаря си, споделила си с приятелки, но все още се чувстваш така, сякаш имаш въпроси без отговор и непризнати чувства.

Тук ще откриеш информация, подкрепа и любов към жените, които се подготвят за менопаузата, тези, които я преживяват сега и към останалите, които се възстановяват от нея.

Превърни Прехода на Пери – и Менопаузата в пътуване към същността си, в което да научиш за себе си и своята сила, да придобиеш мъдрост, да изградиш здраве и радост за една изобилна втора половина от живота си.

Да погледнеш на него като на етап от жизнения си път, който трябва да почиташ.

Средната възраст е времето в живота ни, когато наистина осъзнаваме потенциала на силата си!

Където знаем кои сме като жени!

Където започваме да намираме свобода, креативност и чувственост!

Когато дълго пренебрегвани мечти изплуват отново!

Където вече не толерираме токсични ситуации и хора!

Започваме да поставяме граници и да казваме „НЕ“!

Първо пълним чашите си и след това се грижим за другите!

Разбираме, че е дошло време да кажем, че сме готови за повече!

Това е време за подкрепа в сестринство!

Където ни виждат, чуват и празнуват в нашето пътуване!

Създадохме Wise Woman не само за да подкрепя жените, докато преминават през ПериМенопаузата, Менопаузата и ПостМенопаузата, но и за да отпразнуваме красотата и силата на всеки един от етапите на жизнения ни път.

Ти заслужаваш да бъдеш празнувана!
Ти заслужаваш времето, лекотата, простора, инструментите, ресурсите, подкрепата, знанията и другарството, от които се нуждаеш, за да навигираш в това красиво пътуване на женската си същност!

Менопаузата е пътуване към пълнотата – ние сме твои спътници в това пътуване!