Даниела

Да си жена е благословия, но и грижа, отговорност, безсънни нощи и препускащи дни.
Балансиране с множество различни роли, стремеж към красота и хармония във всяка една от тях, често за сметка на пренебрегване на собствените нужди.

В такъв динамичен период от живота ми, Йога почука на вратата ми /или по-скоро аз потропах на нейната/ и внесе така потребното спокойствие, усещане за свързаност без условности, смисленост отвъд човешката логика и осъзнатост за невидимото, духовното, непреходното.
Йога ми показа как подхранвайки връзката с жената в себе си, да се чувствам добре в тялото си и в хармония със себе си.
Движейки се през Циклите на живота си и изследвайки връзката си с Природата и нейните ритми, осъзнах колко леко, вдъхновяващо и радостно е да поддържаме баланса в себе си, следвайки земните и лунните цикли.

Поривът да споделям дълбоката мъдрост на това непреходно знание и да докосвам сърцата с неговата светлина, привлече към мен красив наниз от жени, търсещи пълнотата на себе си, стремящи се да бъдат автентични и откровени, отвъд очакванията и изискванията на другите към тях.

Поредицата обучения, през които съм преминала в различни кътчета на света – Класическа, Ащанга, Кундалини и Раджа йога, Йога през бременността, след раждането и с деца, Йога в Пери- и Менопаузата, Медитация, Регресия – задълбочиха връзката ми с Духовните учители и Същества, с Божествената ми същност.
Преподаването, консултациите, лекциите и семинарите от които съм част, са изключителен дар, но и интензивен урок, който ме учи на свързаност с всичко и всички. Трансформацията на всеки от нас прави света още по неповторимо, прекрасно и вълнуващо място за израстване, споделяне и изразяване на любовта в безкрайните и форми.