Възстанови се от Инконтиненция и Пролапс

Програмата за възстановяване здравето на тазовото дъно е насочена към всички дами, без значение от възрастта, в която се намират, и има за цел да ви представи стъпките, с които да се освободите от инконтинецията, пролапса и други дисфункции в тазовото дъно.

Знаем, че тази тема е трудна за изричане на глас, а в същото време ежедневно се сблъскваме с все повече жени, за които тя е реално предизвикателство в техния живот.
Обществото ни, което е издигнало в култ красотата и младостта, ни вменява, че това са проблеми, типични за жените в напреднала възраст, но нашия опит, както и този на различни специалисти показва, че се увеличава неимоверно броят на жените, засегнати от тези неразположения във все по-ранните си години.

На жените се вменява, че едно от основните средства за справяне с проблема е хирургична намеса, замаскирана зад думите “щадяща пластична процедура”. Истината обаче е, че това е временно решение, и скоро след него проблемът се появява отново с още по-голяма сила и интензивност.

Колкото повече технологиите навлизат в живота ни и рекламите изпълват ежедневието ни, толкова повече жените започват да вярват, че не могат да се справят сами с проблема, а това съвсем не е така.

Тялото ни носи силата и мъдростта да се самовъзстановява и тази програма ние ще ви покажем как да му помогнете да възобнови баланска и да възвърне еластичността в тазовата област.

В програмата ще ви водим – Даниела Събева и Илияна Павлова. И двете сме вплели дългогодишния си опит в нея и ще ви го представим под формата на техники от йога, традиционна китайска медицина, работа с природни средства.


Защо сме сигурни, че това, което ви предлагаме работи?

Защото през годините сме подкрепили множество жени, които с помощта на методите, които предлагаме и на вас, са постигнали успешно възстановяване от пролапс и инконтиненция.

Бихме искали да ви стимулираме да практикувате всеки ден по малко, за да изградите здравословен навик, който ще ви се отплати дългосрочно със здраве на тазовата област, увереност и спокойствие, че знаете и можете сами да изцелите себе си.
Ето защо практиките, които ще ви представим са практични, лесни и приятни.

Стимулираме ви да следите и записвате своите наблюдения, въпроси и усещания в красива и специално определена за тази цел тетрадка. Така в края на програмата ще видите своя напредък и промяна както в тялото, така и в емоционалнато си състояние.

Бонуси към програмата:
• Затворена Фейсбук група, в която да споделяш идеи, задаваш въпроси и да получаваш подкрепапа в това пътуване.
• 10% отстъпка от стойността на програмата, ако поканиш своя приятелка да се присъедини, за да се учите и забавлявате заедно.
• 10% отстъпка от цената при следващо включване в някоя от другите ни програми за женско здраве и виталност.

Имаш Въпроси? Свържи се с нас!

Какво ще науча?

 • Как работи тялото на жената – кратко пътешествие навътре.
 • Какво е инконтиненция и пролапс. Причини за появата им.
 • Как да обгрижваш и тонизираш мускулите на корема и тазовото дъно.
 • Как да подобриш цялостното си женско здраве и хормонален баланс.
 • Как да увеличаваш женската си енергия с лесни йога практики и дихателни упражнения.
 • Как да си изградиш ежедневна рутина, която ще ти носи прилив на енергия и ендорфини всеки път, когато практикуваш.
 • Как да овладяваш специфични здравословни проблеми като инконтиненция, пролапс, и др.
 • Да се свързваш по-добре със себе си - да се чувстваш комфортно с женствеността си и промените в нея, да бъдеш по-уверена и спокойна, да постигнеш по-добра вътрешна хармония.

Съдържание

Кои са тези мускули и толкова ли са важни за здравето ми те?
Връзката между коремните и тазовите мускули и как да включа в действие основните си коремни мускули в грижата за здравето и целостта на мускулите на тазовото си дъно.

 • Връзката между коремните и тазовите мускули и как да включа в действие основните си коремни мускули в грижата за здравето и целостта на мускулите на тазовото си дъно.
  00:00
 • Правилната стойка на тялото ми и връзката и с тазовото дъно.
  00:00
 • Кои са тези мускули – практика.
  00:00

Инконтиненция
Какво е инконтиненция, симптоматика, какво я провокира, кой е изложен на риск. Стъпки за възстановяване.

Пролапс

Забавна Анатомия на женския таз

Ролята на съединителната тъкан и фасцията

Стрес, безпокойство, страх и влиянието им върху тазовата област

Значение и роля на ПНС и вагус нерва в заздравяването на тазовото дъно и намаляване на стреса

Силата на храната, водата и съня

Емоциите като първопричина за задържане, сковаване и отслабване мускулите на тазовата област.

А сега накъде и как?

Даниела Събева е насочена към работа с жените, търсещи по-пълноценно, радостно и осмислено съществуване и смисъл в живота си. Тя вплита дълбоката мъдрост на йога, аюрведа и традиционната китайска медицина в потребностите на съвременните жени, живеещи сред високи нива на стрес, непълноценно хранене, замърсена околна среда и сложни взаимоотношения.
Даниела преминава много обучения в различни части на света, които я свързват с различни духовни пътеки и учители с дълбока мъдрост и отдаденост. Но най-важният и учител винаги е била срещата й с всяка отделна жена и докосването й до нейната уникална история, натрупан житейски опит и предизвикателства, през които й се дава да премине.
Защото трансформацията на всеки е изключително интимно преживяване, което обаче винаги излиза извън самия човек и озарява света около него.

Илияна Павлова намира вдъхновение, служейки на женската сила, защото мисли, че тя свързва, изцелява и окрилява.
От няколко години, Илиана насочва енергията си и работи заедно с други жени в различни проекти и практики, подкрепящи ги към здравословен и осъзнат начин на живот. Динамиката и стресът подтикват жените да търсят все повече свързване с естествените си лечителни възможности, както и със земята и природата, като източници на енергия. Това стимулира Илиана да учи и предава знанията си от източни практики, които пробуждат естествените целебни сили на тялото и ума - Жим Лам и Тай Чи, йога, традиционна китайска медицина, Йога терапия и Мио -Фасциална терапия.
В работата си Илиана комбинира техники и методи за по-цялостен и дълбочинен ефект. Тя е движена от разбирането, че жената е свещен извор и винаги се стреми да пробуди богатите й ресурси и нежна сила.

Оценки и ревюта

No Review Yet
No Review Yet